ICAO FirstLetter


Autor:
Přisuzování:
Obrázek je označen jako „Vyžadováno uvedení zdroje“ (Attribution Required), ale nebyly uvedeny žádné informace o přiřazení. Při použití šablony MediaWiki pro licence CC-BY byl pravděpodobně parametr atribuce vynechán. Autoři zde mohou najít příklad pro správné použití šablon.
Formát:
863 x 443 Pixel (1665481 Bytes)
Popis:
Map showing the regions of the world according to the first letter of the ICAO airport code. Microstates without airports do not have circles representing them.
Licence:
Credit:
Vlastní dílo
Sdílet obrázek:
Facebook   Twitter   Pinterest   WhatsApp   Telegram   E-Mail
Více informací o licenci na obrázek naleznete zde. Poslední aktualizace: Sun, 17 Sep 2023 06:04:59 GMT

Relevantní obrázky


Relevantní články

ICAO kód letiště

Každé letiště na světě má od Mezinárodní organizace pro civilní letectví (ICAO) přiděleno jednoznačné čtyřmístné označení, tzv. kód letiště. Tyto kódy se používají ve veškeré oficiální dokumentaci, komunikaci, leteckých mapách apod. Kromě letišť také označují meteorologické stanice, ať už jsou umístěny na letišti či nikoli. Kromě kódů podle organizace ICAO se v praxi používají také kódy definované organizací IATA, které se používají v letových řádech aerolinek, rezervačních systémech, označení zavadel apod. Do budoucna se plánuje i v těchto případech přechod na kódy ICAO. .. pokračovat ve čtení